Reisebrev fra Line med familie

Vi ankom Zumbi Recanto 17 desember og i skrivende stund har vi 11 dager igjen og nyter oppholdet. Med så lang reise, er jeg kjempe glad for at vi valgte å være her i 24 dager og drar hjem 8 januar.
Min far har sitt drømmeparadis her og vi er så heldig å få dele dette med han. Vi har feiret jul her med våre 4 barn og barnebarnet, min søster og hennes 3 barn og en venninne og selvsagt min far. Det ble en utrolig fin feiring, der felleskapet sto i fokus og jeg har aldri i mitt voksne liv, hatt en slik bedagelig jul. Selv om julestemningen var fraværende og det ble en helt annen jul på mange måte, med sol, sommer og sand mellom tærne, i stedet for en kald og hektisk norsk jul, er dette absolutt noe vi kan gjøre igjen. Vi har hatt all verdens tid til hverandre, opplevd mye og stedet er bare helt fantastisk, rolig og stabilt vær, en restaurant med god service og god mat. Med leiebil har vi kommet oss rundt og opplevd andre byer og storslått natur, vennlige lokalbefolkninger. Selv om språket var en utfordring har vi klart og kommunisere og gjøre oss forstått, ved bruk av armer og ben, viten om noen få ord og og mye smil og latter når vi endelig finner ut av det. Til neste gang vil jeg lære flere ord og kanskje noen setninger og på den måten lære mer om brasilianeren.

Vi utgjorde den største delen av befolkningen på Recanto med en gjeng på 14, men nå i nyttårshelgen er det kommet en haug med brasilianeren som skal feire det nye året inn. Nå er det mer liv og røre her og vi gleder oss til å oppleve nyttårshelgen på stranden.

Vi gleder oss over de dager vi har igjen her og vil oppfordre alle som kan og benytte seg av dette flotte stedet. Et paradis på jord, uten ødeleggelse av turismen.

Klem fra Line med familie

Spread the word. Share this post!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.